Qlima Premium Club: Spaar voor kortingen bij aankoop van brandstof

Word lid van de Qlima club!
Spaar punten bij iedere brandstofaankoop en word beloond!

Spaar & bespaar

De Qlima punten die je spaart kun je inleveren voor een beloning naar keuze. Zoals producten, kortingen en meer.

Welkomstcadeau:
Je krijgt direct twee Qlima punten gratis.

De snelste manier om jouw eerste Qlima Points te verdienen? Schrijf je nu in en ontvang direct je eerste twee Qlima Points gratis.

Spaar voor gratis producten & kortingen

Lever je Qlima Points in voor gratis accessoires. Of spaar voor hoge kortingen.
Vanaf 15 punten kun je je spaarpunten al inwisselen.

Hoe het werkt:Zo simpel als 1, 2, 3

Een account aanmaken op onze website is eenvoudig en kost je minder dan een minuut. Je hoeft alleen een naam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Dat is alles. Na je registratie kun je direct starten met het sparen en inwisselen van Qlima punten.

  1. Creëer eenvoudig een online account

    Aanmelden is makkelijk. Je maakt een account op onze website en je kunt direct starten met het sparen en inwisselen van jouw Qlima Points.

  2. Voeg Qlima Points toe aan jouw account

    Scan de unieke QR-code om de Qlima Points toe te voegen aan jouw account. Je vindt deze punten aan de binnenzijde van het etiket dat om de brandstofcan zit. Zorg dat je eerst inlogt voordat je de punten scant.

  3. Wissel jouw punten in voor beloningen

    Wanneer jij investeert in de brandstof van Qlima, investeren wij in jouw account met extra Qlima punten. Deze punten kun jij dan weer gebruiken om producten aan te schaffen met korting, mooi toch! En het kan snel gaan, bij een 20 liter can van Qlima Kristal krijg je bijvoorbeeld al 2 Qlima punten.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over de Qlima Club of onze voorwaarden? Suggesties zijn ook welkom! Stuur je bericht naar premiumclub@qlima.nl en één van onze collega's neemt contact met je op.

Onze Qlima Club

We hebben met ons bedrijf de Qlima Premium Club ontwikkeld om iets terug te doen voor onze trouwe klanten en partners. Wij zijn specialist op het gebied van hoogwaardige brandstoffen en zijn er trots op dat we onze klanten de beste producten leveren, verpakt in onze gepatenteerde ecologische verpakkingen die we in 2008 ontwikkeld hebben. Wij waren de eerste leverancier van brandstof met zulke ontwikkelingen. Jouw aankoop belonen met punten is onze manier om te zeggen "bedankt voor je vertrouwen, trouwe klant" of "Welkom bij de club" voor nieuwe klanten.